HTML

Sparhelt tizedes avagy Andy Anderson hétköznapjai

Betekintést nyerhettek az Anderson család ”átlagos” életébe, rengetek katonai történettel meg fűszerezve. Avagy louie élete című rajzfilm helyet Andy élete!

Friss topikok

  • Sauron: Nektek is Boldog Karácsonyt Andy. Ne feledd, várlak szeretettel a Szilveszteri bulira! (2010.12.24. 12:18) Karácsonyi ünnep
  • Andy Anderson: @Lurtz az Uruk: Még szép, hogy kiállok ellened! Nehezítés képen várjuk meg amíg mínusz fogok le... (2010.11.21. 10:11) 2010 nyári végjáték befejező része
  • Andy Anderson: @Joe Bácsi: Milyen igazad van! Emlékszem arra a napra amikor a francia fronton egyedül kikergette... (2010.10.29. 23:28) Mulasztások
  • Sauron: Nah azért Andy koma, amikor hívlak kicsit amerikai focizni, passzolgatni, akkor jönnek ám a kifogá... (2010.06.28. 17:12) Edzés, avagy szégyen?+várható programok
  • Andy Anderson: @horvathkati: Kedves Kati Itt válaszolok neked, bár szerintem úgy sem fogsz többet a házam tájá... (2010.04.26. 22:08) Kis kikapcsolódás… kérem vissza a pénzemet!

Repülő kerekek

2009.11.25. 17:00 Andy Anderson

 

Üdv néktek!
Ma sem volt egy unalmas napom. A munkahelyem átváltozott csatatérré! Az a gép, ami összehegeszti a traktor kerekeket, meghibásodott. Ez ugye nem lett volna baj, ám a gép életre kelt s nekünk támadt! Én mondom! Transzformers volt! Jobbra-balra mozgott és traktor kerekeket lövellt ki magából! Ablaküvegek törtek, férfiak női hangon sikítoztak! Olyan volt mintha visszacsöppentem volna a második világháborúba. A helyzetet természetesen megint én mentettem meg. Oda kúsztam a géphez egy hatalmas csavarkulccsal. Mikor éppen más felé tüzelt, akkor fel álltam és a szerszámmal a kezemben elkezdtem ütni a vezérlő panelját. Pár erősebb suhintás után megadta magát. 
A jutalmam egyszerűen csak egy gratuláció volt illetve nem kellet segédkeznem a takarításban. Jellemző, sosem kapok pénzjutalmat!
A mai napon gyarapodott az együttesem létszáma! Két kollégám jelentkezett a bandába. Az egyik szintetizátoron játszik a másik meg szaxofonon. Hamarosan elkezdünk próbálni is. Már alig várom!
További szép napot!

1 komment

Címkék: átlagos napom

A bejegyzés trackback címe:

https://andersoncsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr951548896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Léhüllő · http://autostat.hu/markakereskedesek-szervizek 2009.12.03. 14:30:25

Pénzjutalom?
Annak is örülj, hogy nem rúgtak ki, mivel jelen voltál, Magyarországon pedig egy bűnbak mindíg kell...
süti beállítások módosítása