HTML

Sparhelt tizedes avagy Andy Anderson hétköznapjai

Betekintést nyerhettek az Anderson család ”átlagos” életébe, rengetek katonai történettel meg fűszerezve. Avagy louie élete című rajzfilm helyet Andy élete!

Friss topikok

  • Sauron: Nektek is Boldog Karácsonyt Andy. Ne feledd, várlak szeretettel a Szilveszteri bulira! (2010.12.24. 12:18) Karácsonyi ünnep
  • Andy Anderson: @Lurtz az Uruk: Még szép, hogy kiállok ellened! Nehezítés képen várjuk meg amíg mínusz fogok le... (2010.11.21. 10:11) 2010 nyári végjáték befejező része
  • Andy Anderson: @Joe Bácsi: Milyen igazad van! Emlékszem arra a napra amikor a francia fronton egyedül kikergette... (2010.10.29. 23:28) Mulasztások
  • Sauron: Nah azért Andy koma, amikor hívlak kicsit amerikai focizni, passzolgatni, akkor jönnek ám a kifogá... (2010.06.28. 17:12) Edzés, avagy szégyen?+várható programok
  • Andy Anderson: @horvathkati: Kedves Kati Itt válaszolok neked, bár szerintem úgy sem fogsz többet a házam tájá... (2010.04.26. 22:08) Kis kikapcsolódás… kérem vissza a pénzemet!

2010 nyári végjáték!

2010.09.15. 22:16 Andy Anderson

Sziasztok!

Tudom-tudom régen írtam. Már régebben le akartam írni, hogy mostanában hogyan éldegélek ám sajnos a drága feleségem mindig itthon volt. Ez mennyiben akadályozott azt kérditek? Csak annyiban, hogy megint el vagyok tiltva a géptől. Szerinte túl sok órát pazarolok az internetre. Ez felháborító! Miért baj az ha, valaki hajnal 1 körül fel kell az ágyból és meg nézi, hogy hogyan állnak a letöltései? Szerintem ez normális dolog!
Egyszer elment vásárolni, akkor írni akartam, de balszerencsétekre pont abban az időpontban játszotta a Green Bay Packers a nyitó meccsét! Azon ott kellet volna lennem! Úgy értem a játékosok között! Megtaníthattam volna nekik az Anderson vezér cselt! Csak az a baj, hogy eddig még 1 levelemre sem írtak vissza. Biztos az a szenilis postás, elfelejtette kézbesíteni! Szavamra, nehéz manapság jó munkaerőt találni! Mellesleg idén a Green Bay-t a döntőbe várják a szakemberek! Remélem én is ott leszek velük együtt(ha nincs más kiút akkor nézőként, s majd megpróbálok lemászni hozzájuk)! Ám ahhoz, hogy ez sikerüljön nekik, jobban kéne védeniük a center! Bezzeg az én időben amikor fürge léptő Andersonnak hívtak! Akkor más volt minden! Értem rajongott az összes nő, illetve a csapat edzők is! Aztán jött a háború, de ez egy hosszú történet.
A nyaram végére vagytok kíváncsiak gondolom. Mi aztán kirúgtunk a hámból!…
Közeledett a nyár vége, ez a gyerekeknek a suli kezdetét jelentette nekem meg az észak-dél tábort!
Amit minden év augusztusában rendeznek meg. Folyamatosan ide járunk! Már az év elején bejelölöm a naptárba ezt az idő pontot.
A tábor lényege annyi, hogy 5 nap alatt újra játsszunk egy csatát az észak és déli amerikai háborúból! Nagyon élvezem! Imádom eltiporni az ellenfeleket! A kölyköket általában a déli oldalhoz iratom be. Nekik is jó így, sátorozhatnak külön a szüleiktől és nekünk is jó, mert, hát …jó.
Idén máshogy alakultak a dolgok. Amikor bejelentettem, hogy 1 hét van hátra a táborig Louie és az öccse őrjöngeni kezdtek. Hisztiztek, hogy nem akarnak megint ide menni! Szerintük őket mindig megalázzák ott főleg én! Louie ezt az állítását egy tavalyi esettel támasztotta alá. Miszerint én tavaly végig görgettem őt a sárban! Mondjuk én ilyenre nem emlékszem, igaz ami igaz kicsit meglöktem és ő a sárban landolt, de ez a két dolog még sem ugyan azt jelenti! A nagy fantáziájával fel nagyította a történetet! Nem is tudom kitől örökölhette, illetve kitől látta ezt a rossz példát!
Elkezdtünk veszekedni, sajnos Ora is a gyerekek pártját fogta(jellemző a feleségem is elárul..)így gyorsan keresnünk (illetve csak nekem) kellet egy másik úti célt a nyár lezárására.
Nagy nehezen rátaláltam egy másik táborra. Úgy gondoltam mivel leszavazott a saját családom (ez a nagy összetartás… bezzeg ha én mertem volna ellent mondani apámnak. Hú, bele sem gondolok mit tett volna velem) ezért nem árulom el nekik milyen utat találtam a családi nyaralás gyanánt. Azt mondtam válasszanak az ismert és az ismeretlen között. Ők inkább az ismeretlennél maradtak. Úgy vélték bármi jobb lehet a szokásos kín tábornál.
Bár ezt szerintem megbánták, amikor fel röhögtem a választásuk után...

Szólj hozzá!

Címkék: 2010 nyár végjáték

A bejegyzés trackback címe:

https://andersoncsalad.blog.hu/api/trackback/id/tr172299184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása